Ottobock Malleosprint light enkelbrace

Otto Bock
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Ottobock Malleosprint light biedt door de speciale comfortabele vorm en bandensysteem een stevige ondersteuning aan de enkel bij zware verstuikingen en instabiliteit. Reduceert significant de kans op recidiverend letsel en maakt veilig lopen en sporten mogelijk.

 

 

 


Indicaties:
 •Inversie/Eversietrauma
 •Instabiliteit
 •Preventief

 

Maatvoering
Omvang over de wreef in cm.
XS : 25.5 - 28
S : 28 - 30.5
M : 30.5 - 33
L : 33 - 35.5
XL : 35.5 - 38.5 
 

 
Tegelijkertijd, het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat de orthese optimaal aanpast aan je enkel en is comfortabel om te dragen, zelfs voor langere tijd. Met het oog op verdere versterking van de mate van draagcomfort, is gebruik gemaakt van een ademend, huidvriendelijk materiaal.
Lucht vrij kan circuleren, zijn warmte en vocht afvoeren, weg van je voet en je hoeft niet zweten. De anatomische kromming van de enkel regio zorgt ook voor een comfortabele pasvorm. Drukpunten worden vermeden door het dunner worden van het basismateriaal onder de voet en met de uiterst comfortabele bekleding. De Malleo Sprint is eenvoudig te gebruiken. Als alle riemen en naad losgemaakt, kunt u comfortabel trek de orthese over de voet met behulp van het opzetten loop en dan bind het als een normale schoen. De haak-en-lus sluiting systeem biedt een optimale ondersteuning van de naad en maakt de orthese snel en gemakkelijk op te zetten en uit te trekken.
De stabilisatie bandjes worden als laatste toegepast.
U kunt dragen Malleo Sprint met of zonder een schoen en uw dagelijkse activiteiten zijn niet beperkt.
 Maat Omtrek (cm) 
XS:  25.5 – 28.0 cm 
S:   28.0 – 30.5 cm 
M:   30.5 – 33.0 cm 
L:    33.0 – 35.5 cm 
XL:  35.5 – 38.5 cm