Dauerbinde K-zwaar

Vanaf
Bestel
  • Beschrijving

Dauerbinde K-zwaar is een eElastisch geweven bandage, bestaande uit katoen (86%), polyamide (7 %) en elasthaan (7%) en is blijvend elastisch. Het materiaal is ventilerend en duurzaam, alsmede bestand tegen zalf en transpiratievocht. De zwachtels kunnen worden gewassen.

Indicaties Op grond van de lange rek kunnen de Dauerbinde K "zwaar" gevarieerd worden toegepast en is een gedoseerde druk realiseerbaar. De zwachtels zijn daarom bijzonder geschikt als steunen ontlastend verband, o.a. bij distorsies, contusies en luxaties in de traumatologie en sportgeneeskunde. Deze zwachtels worden ook toegepast als thromboseprophylaxe. Gelenk Gewrichtsverband K "zwaar" is gelijk aan Dauerbinde K "zwaar", doch slechts 3,5 meter lang, waardoor een goede toepassing ontstaat als steunen ontlastend verband voor gewrichten.
Product Elastisch geweven, bestaande uit katoen (86%), polyamide (7 %) en elasthaan (7%) en is blijvend elastisch. Het materiaal is ventilerend en duurzaam, alsmede bestand tegen secreta, zalf en transpiratievocht. De zwachtels kunnen worden gewassen en gesteriliseerd (autoclaaf 121° C).
Uitvoeringen Dauerbinde K "zwaar" Rekbaar tot ca. 7 meter, met verbandklemmen, per stuk verpakt, huidkleurig.