!
!
Hygiene

Nitryl handschoenen BLAUW

!
De handschoenen zijn licht gepoederd m.u.v. de Glovex handschoenen (Deze zijn ongepoederd.) Worden geleverd in dozen van 100 stuks in de maten S, M, L, XL.

Vinyl Onderzoekshandschoenen

!

Vinyl handschoenen. De handschoenen zijn licht gepoederd m.u.v. de Glovex handschoenen (Deze zijn ongepoederd.) Worden geleverd in dozen van 100 stuks in de maten S, M, L, XL.

Latex Onderzoekshandschoenen

!

Latex handschoenen. De handschoenen zijn licht gepoederd m.u.v. de Glovex handschoenen (Deze zijn ongepoederd.) Worden geleverd in dozen van 100 stuks in de maten S, M, L, XL.

Toco Tholin waslotion

Vanaf
!

Was-Lotion is heerlijk verfrissend voor de persoonlijke hygiëne na bijvoorbeeld het sporten! Wanneer er geen douche-gelegenheid is voor een grote groep mensen, is Was-Lotion een uitkomst! Denk aan een marathon, wielerronde of cross.

Verzorgers die op het sportveld staan kunnen gemakkelijk hun handen weer vetvrij maken. Handig wanneer ze na een massage iemand moeten tapen!

Maar wanneer u tijdens een lange autorit, trek krijgt in een boterham, kunt u ook snel even uw handen opfrissen. Was-Lotion bevat o.a. alcohol en Aloë Vera Shampoo en is in 3 verschillende maten te verkrijgen.

UltraSan desinfect. reiniger spray 750ml

!

Desinfecterende allesreiniger gebruiksklaar Professionele desinfectans voor harde oppervlakken. Het product heeft uitstekende Reinigingseigenschappen en is gebruiksklaar. Geschikt voor alle type oppervlakken. - Zeer brede afdoding (bacteriën, schimmels, microbacteriën en virussen) - Reinigt en desinfecteert in 1 - Zeer snelle werking - Te gebruiken i.c.m. microvezeldoeken - Getest en voldoet aan medische standaarden

Purell ontsmettende handgel 1200ml

!

Ontsmettende handgel

Breng ongeveer 3ml ontsmettende handgel in de palm van uw handen aan en wrijf totdat het product volledig is verdampt (ongeveer 30 seconden).

Purell touchfree dispenser

!

TouchFree Dispenser voor de Purell desinfecterende handgel. Hygiënisch in gebruik.

Incl. wandbevestiging.
Incl. batterijen

Deb Instant foam 1 liter

!

Uiterst doeltreffend handdesinfectiemiddel op alcoholbasis, zonder parfum en zonder kleurstoffen, met vochtinbrenger. Gebruik zonder water. Doodt in slechts 15 seconden 99,999% van de meest voorkomende ziektekiemen. De hypoallergene schuimformule is ideaal voor regelmatig gebruik en laat de handen verfrist en zacht achter. In tegenstelling tot alcoholgels bevat Deb InstantFOAM geen geleermiddelen. Ook bij regelmatig gebruik voelen de handen NIET kleverig aan. De formule laat geen residu achter op de huid en is geschikt voor gebruik onder handschoenen en daarmee ideaal voor handhygiëne bij voedselverwerking. De uiterst doeltreffende formule voldoet aan EN1500 binnen 15 seconden, prEN12054, EN1276, EN1275 en EN1040.

Verkrijgbaar in 1 liter flacon voor in een dispenser of 400ml voorzien van pompje.